GrowCreate, partner van Marvelous, is een full service web development agency met drie vestigingen, in Engeland, Duitsland en Griekenland. Theo Paraskevopoulos is oprichter en ceo van GrowCreate. Hij vertelt:

“In 2016 ontmoette ik Jeroen van Marvelous tijdens een developers-conference van de Umbraco-community. Hij sprak me aan en al gauw kwamen we erachter dat we allebei geeks waren met een passie voor code en ondernemen.”

Speak the customer’s language

“Bij GrowCreate focussen we ons bewust op een klein aantal branches als automotive en financiële services. Zo blijven we de taal van onze klanten spreken. Onze grote, internationale klanten zijn digitaal volwassen en klantbehoud is voor hen belangrijker dan nieuwe klanten binnenhalen. We bouwen websites van nul af aan op, maar zetten ook de juiste marketingstrategie en meetpunten in. Ook alle integraties moeten goed beheerd en onderhouden worden. Een voorbeeld is een klantportaal, waar het onderhouden van de klantrelatie centraal staat. Daar komt Marvelous met hun technische expertise om de hoek kijken.”

Only through collaborations, you can open your mind.

Theo Paraskevopoulos - Founder/CEO GrowCreate Ltd.

Extremely good

“In technische taal: wij zijn een full service-generalist en system integrator met kennis van UX-ontwerp, .NET-webontwikkeling en we zijn bijvoorbeeld ook Umbraco Platinum Partner. Wij bieden resources, kennis en DevOps. Marvelous is meer specialist in beheer, onderhoud en doorontwikkeling en werkt met specifieke technologie als Umbraco, Optimizely en .NET. We vullen elkaar niet alleen goed aan qua diensten, we spreken ook dezelfde technologietaal. “It’s like a dance, extremely good”. We houden allebei van langetermijnrelaties. Je kunt en wilt dan namelijk niet anders dan goed werk verrichten.”

Only through collaborations

“Omgekeerd werken wij dus ook voor initiële klanten van Marvelous. We kunnen samen snel opschalen als dat nodig is en zetten ook elkaars medewerkers in. Leuke projecten zijn bijvoorbeeld Beter Bed en English Heritage. Ook bij hun eigen nieuwe propositie Backlot worden we betrokken. We willen onze samenwerking in de toekomst graag nog meer intensiveren. “Only through collaborations, you can open your mind.” Daar heb je als klant echt meer profijt van dan wanneer je een bureau inhuurt dat dit niet doet.”

Contact

Bezoek

Europalaan 28
5232 BC, Den Bosch

Route

Bel

Een beller is sneller.

+31 85 130 1589

Vraag?

Een mailtje is snel verstuurd.

mail@marvelous.nl